Candelarias hus

Jag har skrivit ännu en bok. Candelarias hus kom nyss ut på Albert Bonniers förlag och ser ut så här med omslag av fantastiska Moa Schulman.

9789100168858

Jag har naturligtvis ägnat mig åt en massa annat också. Knegat med vardag, brödjobb, barn. Samt tillverkat öronhängen i marknadens minsta pärlor som jag säljer på Instagram @mammasmachete.

Jag har också läst igenom den här bloggen, inlägg för inlägg, och sparat ner dem för att på sikt bygga upp en ny plattform mer inriktad på skrivande och konsthantverk. Det har gått lång tid, och jag märker att jag läser bloggen, om mina år som trebarnsmamma på Colombias landsbygd, mer i egenskap av material än av dagbok. Ibland med pirret i magen över att hitta guldkorn. Ofta med blossande kinder. Jag har upptäckt en mycket ung mamma med ett bitvis tungt sinne och samtidigt en barnslighet som alltid räddade henne.

Ni som följt Mammas machete-bloggen genom åren kommer att känna igen er i miljöerna och kanske i vissa scener. Det känns fint. Även om romanen är fiktion, så hade jag inte kunnat ha skrivit den utan att själv levt i dess vardag och varje dag reflekterat över och satt ord på det jag upplevde här på bloggen.

Candelarias hus går att köpa där böcker säljs. Till exempel HÄR på Bokus eller HÄR på Akademibokhandeln.

Eller, helst, här

IMG_3282

Om du vill ha den så köp den gärna i en vanlig fysisk bokhandel som på bilden (Lundins i Karlshamn). Då kan du nämligen känna det guldfolierade omslagets upphöljningar och samtidigt bidra till att de lokala bokhandlarna blir kvar.

Kramar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

on “Candelarias hus
3 Comments on “Candelarias hus
  1. Vad roligt att du är tillbaka! Hade idétorka för nästa bok i min bokklubb, men nu vet jag vad vi ska läsa :-)

    Kram Anna N

Comments are closed.